http://www.linkedin.com/pub/mabel-moon/8/654/541

Volg ons ook op

https://twitter.com/#!/Mabel_Moon

Referentie

“Mabel is een stevige HR adviseur / manager.
Ze is kordaat en resultaatgericht. Haar mensgerichtheid maakt dat ze een zeer goede acceptatie heeft bij personeel uit alle geledingen in zowel Nederland
als Belgie...

Lees verder >>

contactMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Contact.htmlMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Contact.htmlshapeimage_7_link_0
wat doe ikMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Wat_doe_ik.htmlMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Wat_doe_ik.htmlshapeimage_8_link_0
visieshapeimage_9_link_0
welkomMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Home.htmlMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Home.htmlshapeimage_10_link_0

Visie

Mensen maken het verschil en zorgen voor het succes van zowel de organisatie als de individu door hun inzet, prestaties, resultaten. De optimale situatie ontstaat wanneer mensen werken vanuit hun kracht, passie, drijfveren en zij de bedrijfsdoelstellingen omarmen. Dan ontstaat er energie die nodig is om resultaten te bereiken, goed samen te werken en plezier te hebben. 

Hiervoor bestaat geen wetenschap, het is een kwestie van luisteren, aandacht geven en begeleiden en de juiste keuzen maken waarbij intuitie een belangrijke rol speelt. Dit vormt  de basis van mijn dienstverlening en zult u in elke vorm hiervan terugvinden.

Mabel Moon richt zich op de menselijke kant van organisaties in verandering en op mensen in verandering. Mensen willen graag een waardevolle bijdrage leveren en organisaties verwachten dit van hen. De kracht van Mabel is om deze verwachtingen bij elkaar te brengen, mensen in beweging te laten komen en met elkaar samen te laten werken.

Weten wat mij drijft

Ik weet wat werken met mensen betekent. Met jarenlange ervaring als leidinggevende op het gebied van onder andere Human Resources in een commerciele omgeving, werk ik intensief met en voor mensen. Het beste uit hen halen is mijn passie.

over MabelMabel_Moon_Mens_en_Management_-_Over_Mabel.htmlshapeimage_12_link_0